Workshops

Workshops:

Een workshop in mijn tuin, in mijn atelier of op locatie. Het is altijd leuk om in een groepje creatief bezig te zijn en met een mooi resultaat naar huis te gaan. Regelmatig organiseer ik workshops waaraan beginners en gevorderden in een gezellige, inspirerende sfeer deel kunnen nemen.

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of naar een invulling om samen met vrienden, vriendinnen of familie iets gezelligs te doen (in de buurt van Gouda)? Dan is een (schilder)workshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen – of je nu wel of geen ervaring hebt – met iets moois en persoonlijks naar huis gaat.

Begin of sluit de schilderworkshop af met een heerlijke lunch. Zo ga je niet alleen met een leuke ervaring en een kunstwerk naar huis…

In een workshop maak je kennis met het bijvoorbeeld pastelkrijt, aquarelpotlood of verf. Het thema van de workshop kan op maat gemaakt worden. Je werkt samen aan een schilderij of meerdere doeken of je kiest ervoor om iedereen een eigen werk te laten maken. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit of die van de groep. Voor een gezellige sfeer zorg ik… kopje koffie/thee, iets lekkers en een muziekje op de achtergrond. Speciale wensen? Maak ze vooral kenbaar en ik ga ermee aan de slag.

De nieuwe collage workshop duurt drie avonden. Bel of mail voor de data en kijk even op de “nieuws” pagina voor voorbeelden.